Online vindbaar voor klanten in jouw regio

Regio.nl helpt ondernemers zoals jij online vindbaar worden voor potentiële klanten in jouw regio. Met ruim 15 jaar ervaring in webdesign, zoekmachine optimalisatie en content marketing, weten wij inmiddels hoe wij onze klanten kunnen helpen om beter vindbaar te worden in de organische zoekresultaten van Google.

Online vindbaar zijn voor potentiële klanten is een essentieel onderdeel geworden van bedrijfsvoering. Om die reden hebben wij Vindbaar in jouw regio samengesteld, waarmee wij klanten kunnen helpen om online beter vindbaar te worden. Deze pakketten variëren van een Regio Basis vermelding, tot Regio Pro dienst, waarbij wij de volledige online marketing werkzaamheden uit handen nemen.

Regio Marketing mogelijkheden

Regio Web

€59

Per maand

Regio Web is onze website dienst. Wij bouwen voor jou een website. Deze website voldoet aan alle eisen van een basis website. Regio Web is inclusief domeinnaam en hosting.

Regio Web Plus

Vanaf €259

Per maand

Regio Web + is een complete online marketing service. Wij bouwen een website, of helpen een reeds bestaande website beter vindbaar worden in de zoekmachines.

Regio Web | €59 per maand (ex. BTW)

Met onze Regio Web service bouwen onze webdesigners een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf. Inclusief domeinregistratie en hosting. Wij helpen, indien gewenst, met het vinden van een passende domeinnaam voor jouw bedrijf.

Een Regio website is inclusief homepage en 5 extra pagina’s naar wens. In een persoonlijk of telefonisch gesprek zullen wij de huisstijl bespreken. Zoals kleuren, look and feel, en overige wensen om voor jouw bedrijf een prachtige website te bouwen.

Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, een logo maken voor jou bedrijf. Dit is een extra kosteloze service die bij Regio Web inbegrepen zit. Zo ben jij verzekerd van een complete website.

Regio Web Plus | Vanaf €259 per maand (ex. BTW)

Regio Web Plus biedt ondernemers de mogelijk om online beter vindbaar te zijn voor potentiële klanten. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is anno 2023 een essentieel onderdeel van bedrijfsvoering geworden. Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing, kunnen wij onze klanten uitstekend helpen.

Regio Web Plus is een totaalpakket, waarbij wij maandelijks aan jouw website werken om deze beter vindbaar te maken. Wij bouwen een website, doen een concurrentie analyse naar jouw branche, doelgroep en regio, en zorgen ervoor dat jouw online zichtbaarheid aanzienlijk verbeterd wordt.

Regio Web Plus is een sit-back-and-relax pakket. Wij doen al het online werk, jij richt je op jouw bedrijf. Je hoeft je verder dus geen zorgen te maken over jouw website of de online marketing die erbij komt kijken. Dat nemen wij volledig uit handen.

Interesse in onze online marketing diensten?